Vakkennis en de beste materialen

Onze collectie

Al 25 jaar comfort

Design, kwaliteit en service zijn al meer dan 25 jaar de kernwaardes van Roels Spaces. Met een gemotiveerd team geeft Roels Spaces dagelijks invulling aan de kern van haar bestaansrecht: bouwen aan een optimale samenwerking met al haar klanten.

Interieurbouw en akoestische oplossingen

Roels Spaces levert betaalbare zitmeubelen, akoestische oplossingen, interieurbouw en stoffeer oplossingen, die altijd vanuit onze relatie met onze klant en dealers zijn ontwikkeld. We produceren hierbij in kleinere series, maar ook maatwerkoplossingen.

Nederlands design

In onze fabriek in Culemborg staat een gepassioneerde groep van ervaren designers, meubelmakers, stikkers en stoffeerders garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Deze Nederlandse ontwerpers gebruiken alleen de beste materialen, zoals massief beuken rompen, koudschuim, traagschuim en pocketveren. Wij werken met stoffen en leer van gerenommeerde merken, zoals: Kvadrat, De Ploeg, Gabriel, Camira, Chivasso, Romo, Ohman en Bute. Het resultaat: een persoonlijk hoogwaardig design meubel van Nederlandse bodem.

Innovatie in design

Roels Spaces creëert comfortabele ruimtes. Wij brengen duurzame en comfortabele designmeubelen op de markt. Dankzij uitstekende service en een vakkundige groep van topdesigners kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau garanderen. Zij werken alleen met milieuvriendelijke materialen en de beste stoffen. De tijdloze vormgeving en modulariteit staan garant voor jarenlang plezier. Innoveren in design, daar zijn we goed in.

Meer weten? Neem contact op.

 

Meer weten over onze oplossingen voor privacy en akoestiek rondom uw werkplek?

Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen van maandag t/m donderdag van 08:30 – 17:00 uur en vrijdag van 08:30 – 16:00 uur via d.backx@roels-spaces.com