Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Vrijdag 29 december zijn wij gesloten. U kunt ons mailen naar sales@roels-spaces.com \

——————————————————–

Ahrend Flexbox brochure

Download nu de Brochure Flexbox waarin alle opties en mogelijkheden van de Flexbox te zien zijn. Met de Flexbox kan je eenvoudig en gemakkelijk een ruimte in een ruimte creëren. De Flexbox is onderdeel van de loungescape design family van Ahrend en speelt in op het Activity Based Working.

Flexbox brochure 11102017

——————————————————–

Concentration Corner

Voor een klant van Gispen hebben wij afgelopen week een mock-up gemaakt van onze Concentration Corner. De Concentration Corner is een afgeschermde werkplek waar ongestoord door een individu gewerkt kan worden. De akoestische werking zorgt ervoor dat zowel de omliggende omgeving als de gebruiker zelf optimaal kan werken. Door de verschillende koppelbare en losse elementen kunt u telkens een nieuwe setting creëren.

Gispen CC 27092017

——————————————————–

Inspiration Centre Royal Ahrend in Brussel

Voor het Inspiration Centre van Royal Ahrend in Brussel hebben wij diversen soft seating modellen geleverd. De Flexbox van Ahrend is hier onderdeel van. Met fotograaf Chris van Koeverden hebben wij de resultaten vastgelegd. Bekijk hier meer foto’s.

_00A3305

———————————————————

Onderhoud

Heeft u vragen over het onderhoud van de stoffen of het leder? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van LCK Nederland: de specialist voor professioneel meubel onderhoud. Hier kunt u het informatieboekje over leder downloaden.

 

Meer weten over onze oplossingen voor privacy en akoestiek rondom uw werkplek?

Voor uitgebreide informatie of een dealer bij u in de buurt kunt u contact opnemen van maandag t/m donderdag van 08:30 – 17:00 uur en vrijdag van 08:30 – 16:00 uur via 0345-632188.